Offerte

LET OP:
Sinterklaas heeft alleen nog plek op zondag 4 december 2016 overdag en maandag 5 december 2016 in de avond.

Helaas heeft de PlanningPiet geen tijd meer om verzoeken voor andere dagen te beantwoorden.

Vanwege de vele mogelijkheden hebben wij geen reserverings formulier, maar gekozen voor een offerte formulier. Je kunt hier eenvoudig de wensen invullen, waar en wanneer de Kerstman, Sinterklaas of Pieten gewenst zijn en hoelang de Kerstman, Sinterklaas en/of Zwarte Pieten op bezoek moet komen.

De Kerstman komt zowel bij bedrijven als particulieren. Sinterklaas en Zwarte Pieten komen alleen bij mensen thuis. De reserveringen lopen via totalFUN in EDE. Een officiële factuur is hierbij dan ook geen probleem.

Goede doelen

De kersttijd is een tijd van gezelligheid en goede doelen. Daar is de Kerstman zich zeker van bewust. Aanvragen voor goede doelen worden alleen per e-mail afgehandeld, het heeft dus geen zin om hiervoor te bellen. Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar lokale goede doelen (regio EDE). Het aantal goede doelen verzoeken die wij honoreren zal beperkt zijn, wij vragen je begrip hiervoor.

Offerte aanvragen

* zijn verplichte velden
*
*
*
*
*

Slideshow Image Script

Bijna vol

26-10-2016
HELAAS, Sinterklaas heeft dit jaar (2016) alleen nog plek op zondag 4 december 2016 overdag en maandag 5 december in de avond.