Informatie - Sinterklaas

Dus je wilt dat Sinterklaas en Zwarte Pieten ook bij jou langs komt in de regio EDE ? Dat kan. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten om de Sint te boeken en wat je kunt verwachten van Sinterklaas en Zwarte Pieten op visite.

Sint en Zwarte Pieten | de kleding | de mogelijkheden | reserveer informatie | tarief indicatie | EDE

Sinterklaas en Zwarte Pieten

De Sinterklaas en Zwarte Pieten die wij kennen zijn alles wat je van een echte Sinterklaas verwacht. Een grote man (> 2 meter), heeft uitstekende communicatieve vaardigheden en staat hiermee z'n Sinterklaasje. Hij heeft jaren lange ervaring als Sinterklaas en helpt ook de kerstman als deze een te volle agenda heeft.

Mocht Sinterklaas niet kunnen komen op je afspraak (bijvoorbeeld door ziekte) dan wordt hij waar mogelijk vervangen door een professionele hulpsinterklaas.

z'n outfit

Ook Sinterklaas en de Zwarte Pieten zijn goed verzorgde personen. De pakken zijn van hoogwaardige kwaliteit en gedetailleerd om een zo geloofwaardig optreden te kunnen geven.

de mogelijkheden

Onze Sinterklaas en Zwarte Pieten beperken zich dit jaar alleen tot huisbezoeken.
Wil je graag de Sint en Pieten inhuren voor commerciële activiteiten, stuur ons dan een e-mail. Wij verwijzen je graag door naar onze collega's

reserveren

Rond de december feestmaand heeft Sinterklaas een bomvolle agenda. Het is daarom verstandig om op tijd te reserveren of informatie aan te vragen. Dat geeft ons de mogelijkheid de planning van Sinterklaas zo efficiënt mogelijk in te vullen en wellicht de hulp in te roepen van SA's (Sint's assistants).

Je kunt een offerte aanvragen via deze website. Wij overleggen dan met Sinterklaas en komen zo spoedig mogelijk met een reactie, het streven is om binnen een dag antwoord te kunnen geven.

tarief indicatie

Wij geloven in een goede prijs kwaliteit verhouding. Let goed op wat je krijgt voor je geld!

Om je een beetje op weg te helpen zal ik een aantal tarieven opsommen. Let er daarbij op dat een exact bedrag via onze contact- of offertesectie kan worden opgevraagd.

Onderstaande tarieven zijn INDICATIE tarieven, neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Een bezoek van de Sint bestaat standaard uit de Sinterklaas en minimaal 1 Zwarte Piet.

TijdsduurEen voorbeeld wat mogelijk is binnen de aangegeven tijdPrijs indicatie
30 minutenHuisbezoek tot 5 kinderen of meer tijd per kind€ 70

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en strooigoed.

Sinterklaas en Zwarte Pieten in EDE